Punkty gastronomiczne i niezbędne sprzęty oraz akcesoria

Praca w gastronomii nie jest łatwa i lekka, ale na pewno daje dużo satysfakcji. Zadowoleni klienci powracający do lokalu są tego najlepszym dowodem. W tej branży nie obejdzie się bez specjalistycznych urządzeń, które uczynią codzienne czynności związane z przygotowywaniem potraw znacznie łatwiejszymi i lżejszymi. Takie zadania za cel postawił sobie również Stalgast gastronomia.

Urządzenia i sprzęty do przygotowywania potraw

Stal gast wyposażenie kuchni to różnego rodzaju urządzenia i sprzęty, które ułatwią i przyspieszą gotowanie, pieczenie, smażenie, grillowanie, a także obróbkę mechaniczną produktów jak krojenie, mielenie, siekanie, obieranie, nadziewanie czy suszenie. Wykonane z wysokiej jakości materiałów są świetnym wyposażeniem różnego rodzaju punktów gastronomicznych jak:

  • restauracje,
  • bufety,
  • kawiarnie,
  • piekarnie,
  • pizzerie,
  • bary,
  • cateringi.

Oprócz urządzeń do obróbki termicznej i mechanicznej znajdują się tutaj także różnego rodzaju zastawy stołowe, sztućce, zastawy barowe, cateringowe, a także akcesoria do przechowywania żywności oraz termoizolacyjne do gotowych potraw.

Urządzenia Stalgast do zadań specjalnych

Wśród urządzeń Stalgast (https://sklep.technica.pl/stalgast) znajduje się bardzo wiele profesjonalnych urządzeń, które pomogą przy obróbce termicznej, przechowywaniu produktów w niskiej temperaturze, a także na przykład w efektywnym zmywaniu. Są to między innymi:

  • kuchnie wielofunkcyjne z piekarnikami,
  • płyty grillowe i grille wodne,
  • piece i piecyki do pieczenie i wypiekania, np. pizzy,
  • urządzenia do makaronów,
  • bemary i kotły,
  • chłodnie.

Poza tym w Stalgast gastronomii znajdą się wysokiej jakości meble stalowe służące między innymi wyeksponowaniu potraw i produktów oraz wygodnemu przygotowywaniu posiłków, a także służące do cateringu. Firma wprowadza wciąż nowe linie i ciekawe rozwiązania, które zapewniają jeszcze lepszy komfort pracy w gastronomii.